Battalgazi'de 29 Ekim Cumhuriyet Kupası Futsal Turnuvası

Battalgazi'de 29 Ekim Cumhuriyet Kupası Futsal Turnuvası
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Battalgazi Belediyesi, Cumhuriyet’in 101. yılı anısına düzenlenen 29 Ekim Cumhuriyet Kupası Futsal Turnuvası için başvuruları başlattı. Turnuvada şampiyon olan takıma 5.000 TL ödül verilecek.

Eğitimden spora, kültürden altyapıya kadar birçok alanda çalışmalarını sürdüren Battalgazi Belediyesi, sosyal hayatı canlandırmaya devam ediyor. Bu kapsamda, Cumhuriyet Bayramı’nın 101. yıl dönümü anısına 29 Ekim Cumhuriyet Kupası Futsal Turnuvası düzenlenecek. Turnuvaya katılmak isteyen takımlar başvurularını, Battalgazi Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü’ne yapabilecek.

Turnuvaya Katılım ve Detaylar

Başvuruların başladığı 29 Ekim Cumhuriyet Kupası Futsal Turnuvası, gençlere spor yapma fırsatı sunuyor. Katılmak isteyen takımlar, Battalgazi Belediyesi Hizmet Binası’ndaki Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü’ne giderek katılım formunu doldurabilir. Daha fazla bilgi almak isteyenler, belediyenin resmi web sitesi olan www.battalgazi.bel.tr adresinden detaylı bilgilere ulaşabilir.

"Sporun İlçemizde Gelişmesine Katkı Sağlıyoruz"

Battalgazi Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Tayfun Güngör, turnuvanın gençler için büyük bir fırsat olduğunu belirterek, “Cumhuriyetimizin kuruluşunu, gençlerimizin sporla bir araya geldiği böyle anlamlı bir turnuva ile kutlamaktan gurur duyuyoruz. Başkanımız Bayram Taşkın’ın desteğiyle, sporun ilçemizde gelişmesine katkı sağlamayı sürdürüyoruz. Gençlerimizi spora teşvik etmek, dostluk ve kardeşlik bağlarını güçlendirmek adına bu tür etkinlikleri düzenlemeye devam edeceğiz. Cumhuriyetimizin 101. yılında böyle bir turnuva ile gençlerimizin enerjisini ve coşkusunu sahalara taşıyarak, sağlıklı yaşam ve mücadele ruhunu aşılamak istiyoruz,” ifadelerini kullandı.

Ödüller Sahiplerini Bulacak

16 Ekim Çarşamba günü başlayacak olan 29 Ekim Cumhuriyet Kupası Futsal Turnuvası, Salköprü Muhammed Ali Clay Spor Salonu’nda yapılacak. Turnuvada dereceye giren takımlar kupa, madalyaların yanı sıra para ödülleriyle de ödüllendirilecek. Birinci takıma 5.000 TL, ikinci takıma 4.000 TL ve üçüncü takıma ise 3.000 TL ödül verilecek.

malatyagazete.com

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.