Çeyiz Yardımı Başvuruları Başladı

Çeyiz Yardımı Başvuruları Başladı
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Malatya’da evlilik hazırlığında olan ve maddi durumu yeterli olmayan 100 nişanlı çift, geniş kapsamlı çeyiz yardımıyla desteklenecek. Bu yardımlar, Konya Mehir Vakfı ve Konya Diyanet Vakfı iş birliğiyle, Malatya Valiliği, Malatya Büyükşehir Belediyesi ve Malatya İl Müftülüğü organizesinde gerçekleştirilecek.

Başvurular TAÇ Merkezi’ne Yapılacak

Bu yardımdan faydalanmak isteyen nişanlı çiftler, Malatya Büyükşehir Belediyesi Tek Adımda Çözüm Merkezi (TAÇ)’e 30 Eylül 2024 mesai bitimine kadar başvurabilecek. Ayrıntılı bilgiye Malatya Büyükşehir Belediyesi’nin 153 numaralı Çağrı Merkezi’nden ulaşılabilecek. Başvuru sürecinde, çiftlerin evlilik hazırlığında olduğunu belgelemeleri ve belirlenen kriterleri karşılamaları gerekiyor. Başvuruların ardından, uygun bulunan çiftlere beyaz eşyadan halıya, mobilyadan züccaciyeye kadar birçok alanda çeyiz desteği sağlanacak.

malatyagazete.com

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.