“Daha Büyük Zaferler İçin Çalışmaya Devam”

“Daha Büyük Zaferler İçin Çalışmaya Devam”
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda büyük bir başarıya imza atan Malatyalı milli boksör Hatice Akbaş, gümüş madalyasıyla memleketi Malatya’ya döndü. Coşkulu bir karşılama ile karşılanan Akbaş, kendisine gösterilen ilgi ve destekten dolayı Malatyalılara sosyal medya üzerinden teşekkür etti.

“Memleketime Dönmek Tarif Edilemez Bir Duyguydu”

Malatyalı milli boksör, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, madalyasıyla doğup büyüdüğü topraklara dönmenin kendisine tarifsiz duygular yaşattığını belirtti. Akbaş, “İlgisiyle, sevgisiyle beni karşılayan, yanımda olan, tebrik eden tüm Malatyalılara çok teşekkür ederim,” dedi.

Hatice Akbaş, Malatyalıların sevgisine layık olmanın kendisi için büyük bir mutluluk olduğunu ifade ederken, gelecekte daha büyük zaferler yaşama dileğinde bulundu. “Hep birlikte daha büyük zaferleri de yaşamayacağımız günler nasip olur inşallah, iyi ki varsınız,” diyerek sözlerini tamamladı.

malatyagazete.com

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.