"Değer katan hizmetler üretmeye devam edeceğiz"

Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit, ilçedeki sosyal yaşam alanlarını yeni yatırımlarla daha değerli ve özel hale getirmek için Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nün teknik kapasitesini artırdıklarını açıkladı. Geçit, "Kent estetiğine değer katan hizmetlerimizle daha güzel bir Yeşilyurt için çalışıyoruz" dedi.

A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit, ilçedeki sosyal yaşam alanlarını daha modern ve estetik hale getirmek için Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nün teknik kapasitesini ve malzeme kalitesini artırdıklarını belirtti. Yeşilyurt’un çeşitli bölgelerinde vatandaşların hizmetine sunulan parklar ve sosyal yaşam alanlarının bakım ve onarım çalışmalarını yakından takip eden Geçit, bu alanların daha güzel ve modern bir görüntüye kavuşması için hizmet odaklı bir anlayışla çalıştıklarını vurguladı.


Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nün çalışmalarını yerinde inceleyerek, personellerle sohbet eden Başkan Geçit, Yeşilyurt’un yeşil alanlarını ve parklarını modernize etmek için büyük bir çaba sarf ettiklerini söyledi. Başkan Geçit, "Ekiplerimiz, mevcut parkları yenilerken, kişi başına düşen yeşil alan miktarını artırmak için yeşillendirme ve ağaçlandırma çalışmalarına devam ediyor. Belediye olarak kent estetiğine değer katan hizmetler üretmeye devam edeceğiz" diyerek, birlik ve beraberlik içinde Yeşilyurt için daha iyi hizmetler sunmayı hedeflediklerini ifade etti.

malatyagazete

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.