“Dev Yılanları” Malatya ve Elazığ'da Görüntülendi

“Dev Yılanları” Malatya ve Elazığ'da Görüntülendi
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Malatya’nın Doğanşehir ilçesinde bir vatandaş tarafından kaydedilen dev yılanın ardından, bu kez bölgemizde Elazığ’ın Ağın ilçesinde aynı büyüklükte bir dev yılan görüntülendi.

Malatya’nın Doğanşehir ilçesinde 15 Mayıs’ta Kurucaova Mahallesi'nin yerleşim merkezine 1.5 kilometre mesafedeki Tutocak Dağı'ndaki ormanlık alanda dolaşmakta olan vatandaşlardan Zekeriya Atçeken, 20 yaşındaki çam ağaçlarından oluşan ormandaki bir ağaca tırmanan 'dev' yılanı cep telefonu ile kaydetmişti. 

-Doğanşehir'de dev yılan

Doğanşehir’de kaydedilen dev yılanın ardından aynı büyüklükte bir yılan bu kez Elazığ’ın Ağın ilçesinde görüntülendi. Ağın ilçesinin Beyelması köyünde merada koyunlarını otlatan Gökhan Elitaş, bir ağaca tırmanmakta olan dev yılanı cep telefonu ile videosunu çekip kaydetti.

-Aynı büyüklükte Elazığ-Ağın'da görüntülendi 

6 Şubat depremlerinden itibaren meydana gelen çeşitli büyüklüklerdeki depremlerin ardından bölgede çeşitli tür yılanların görülme sıklığının artmasının ardından, bölgede daha önce görülmemiş büyüklükte, halkın 'dev' diye adlandırıldığı yılanların ortaya çıkması korku ve panik yarattı.

-Depremden sonra arttı 

Ortaya çıkan  ve yaklaşık 3 metre uzunluğunda olduğu görülen dev yılanlar dolayısıyla tedirgin olan vatandaşlar, yılanların görüldüğü bölgeye gitmekten çekinirken, birçok köylünün araziye av tüfekleriyle çıktığı ifade ediliyor.

Bu arada, vatandaşlar, bölgede depremler sonrası artan yılan yoğunluğu nedeniyle, ilgili kurumların araştırma yapması gerektiğini ifade ediyorlar. 

Doğanşehir'de görüntülenen yılan 
Elazığ- Ağın'da görüntülenen yılan 

malatyayenises.com

malatyagazete.com

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.