Doğanşehir ve Akçadağ'da AK Parti Kongreleri Yapıldı

Doğanşehir ve Akçadağ'da AK Parti Kongreleri Yapıldı
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

AK Parti’nin kongre süreci Doğanşehir ve Akçadağ ilçelerinde yapılan 8. İlçe olağan  genel kurulları ile başladı. 

AK Parti, önce Doğanşehir’de ardından ise Akçadağ’da ilçe kongresini yaptı. Kongrelere AK Parti İl Başkanı Namık Gören, AK Parti İl koordinatörü Selim Gültekin, AK Parti Malatya milletvekilleri Bülent Tüfenkci, İhsan Koca ve İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, Büyükşehir Belediye Başkanı Vekili Ramazan Ayhan,  Akçadağ Belediye Başkanı Hasan Ulutaş, Darende Belediye Başkanı Alican Bozkurt, parti yöneticileri ve partililer katıldılar.

-Doğanşehir’de Rüstem Çatı 

AK Parti Doğanşehir İlçe Kongresi sonucunda mevcut başkan Rüstem Çatı, Doğanşehir İlçe Başkanlığına seçilirken, AK Parti Doğanşehir Yönetim Kurulu’na ise şu isimler seçildi: Yönetim kurulu ise şu isimlerden oluştu:

M. Mustafa Demirer, Meliha Gül, Necmettin Arslan, Adem Asdemir, Hüseyin Aktaş, Yavuz Mutlu, Mahmut Sarıbaş, Serdar Artuç, Esma Doğan, Hasan Mumcu, Özcan Selçuk, Zeynal Sulu, Nihat Zelyurt ve Altan Akkoyun.

-Akçadağ’da Kenan Tugal  

AK Parti Akçadağ İlçe Kongresi tamamlandı ve yeni yönetim kurulu mevcut başkan Kenan Tugal  başkanlığında şu isimlerden oluştu: Esat Koşar, Mehmet Pekdemir, Mehmet Akdağlı, Esra Şahin, Tuğçe Özdemir, Berkant Karakayış, Mehmet Polat, Sabit Mamur, Turgut Akbaş, Ali İmer, Turan Temel, Lütfi Kırteke ve  Hasan Metin ve Özkan İnce.

Yeni oluşan ilçe yönetimlerini tebrik eden AK Parti İl Başkanı Namık Gören, “Malatya’mız partimiz için durmaksızın çalışmaya devam edeceğiz. Birlik ve beraberlik içerisinde daha nice hizmetlere imza atacağımıza inancım tamdır.” dedi. 

malatyagazete.com

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.