Doğanşehir'de Sondajda Çıkan Su Umut Oldu

Doğanşehir'de Sondajda Çıkan Su Umut Oldu
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Malatya merkez ve diğer 11 ilçede çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Çalışmalar kapsamında Doğanşehir’in Yuvalı Mahallesi’nde, Kalıcı Kırsal Deprem Konutları’nın içme ve kullanma suyunun sıkıntısının giderilmesi çalışmaları devam ediyor.

Yapılan çalışmalardan dolayı memnuniyetini belirten Doğanşehir Yuvalı Mahalle Muhtarı Hasan Taşçı: “MASKİ’ye müracaat ettik buraya sondaj vurdular. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sami Er’e teşekkür ederiz. Şimdiye kadar olan susuzluğumuz bu sayede giderilmiş oldu. 5 -6 yıl önce ormanda sondaj çalışması yapılmış, su bulunmuştu. Onunla idare ediyorduk. Ancak su sıkıntısı yaşamaya başladık. Büyükşehir Belediyemizin burada yapmış olduğu çalışma sonucunda inşallah bugünden sonra temiz bir suya kavuşuruz” şeklinde konuştu. 

Mahalle sakinlerinden Nadire Gündüz, “Çok ciddi bir su sıkıntımız vardı. Bu çalışma ile inşallah gidermiş olacağız. Malatya Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmalarından çok memnunuz, iyi ki geldi suyumuz” derken, Mahalle sakinlerinden Mehmet Karaca ise “Büyükşehir Belediye Başkanımız Sami Er ve ekibine teşekkür ederiz. Köyümüzü suya kavuşturduğu için çok çok mutluyuz” dedi. 

Mahalle sakini Ferhat Boztepe'de “Köyümüzün büyük bir su sıkıntısı vardı. Şu an Malatya Büyükşehir Belediye Başkanımız Sami Er ve MASKİ Genel Müdürlüğü’nün çalışmaları sayesinde köyümüz çok şükür temiz bir suya kavuşacak. İnsanlar hastalık ve diğer etkenler olmadan temiz güzel bir su içecek. Bu yüzden çalışmalardan dolayı emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Ellerine sağlık” ifadelerini kaydetti. 

malatyagazete.com / Bülten 

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.