Elazığ uçağında pilot kemer takmayan yolucuyu polis zoruyla indirtti

Elazığ uçağında pilot kemer takmayan yolucuyu polis zoruyla indirtti
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Türk Hava Yolları (THY) İstanbul-Elazığ seferini yapan uçak,  bir yolcunun kemer takmaması üzerine pilot uçağı pistin başından tekrar park haline getirerek, güvenlik güçlerinden yolcunun uçaktan indirilmesini istedi. 

Olay, 10 Eylül günü Elazığ Havalimanı'nda yaşandı. Saat 21.00’deki THY'nin İstanbul-Elazığ seferini yapan uçakta bulunan bir yolcunun kemeri takmamakta ısrar edince, uçak pist başına tekrar dönerek park haline geçti. Pilot, uçağın güvenliğini tehlikeye düşürdüğü gerekçesiyle polisten yardım isteyerek yolcuyu uçaktan indirtti. 

Gazeteci Mehmet Çek, sosyal medya hesabından olay ı şu şekilde kamuoyu ile paylaştı, “Dün akşam THY İstanbul-Elazığ seferinde bir yolcu bütün ısrarlara rağmen kemer takmıyor. Kabin ekibinin bütün uyarıları da fayda etmiyor. 

Durum kendisine bildirilen pilot uçağı tam pistin başından geri çevirerek park alanına geri dönüyor.

Uçak park pozisyonuna geri dönünce bir saattir kabin personeli ve diğer yolcularla tartışıp söylemediğini bırakmayan yolcu bu sefer kemer takmayı kabul ediyor. ‘Tamam takacağım’ diyor.

Fakat uçağın pilotu kesinlikle yolcunun uçaktan indirilmesini istiyor. Güvenlik ekipleri çağırılarak yolcu uçaktan indiriliyor.

Ve THY'nin İstanbul-Elazığ seferi gecikmeli de olsa seferini gerçekleştiriyor.

Evet ne dersiniz?"

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.