Evine Hırsız Gibi Girmek İstedi, Gerçek Hırsız Gibi Yakalandı

Malatya'da, Çöşnük Mahallesi'ndeki bir eve pencereden girmeye çalışan hırsızlık şüphelisi ihbarı üzerine giden polis ekibinin dikkati, evin sahibi olduğunu saptadığı şahsın faili meçhul bir hırsızlık olayının şüphelisi olduğunu ortaya çıkardı.

Evine Hırsız Gibi Girmek İstedi, Gerçek Hırsız Gibi Yakalandı
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Edinilen bilgiye göre, Çöşnük Mahallesi Tohum Sokaktaki bir eve, bir şahsın pencereden girmeye çalıştığı ihbar edildi. Gündüz saatlerindeki bu ihbar üzerine, olay yerine giden polis ekibi, eve giren ve adının U.K. olduğu belirlenen şahsın, evin sahibi olduğunu, anahtarını bulamadığı için pencereden girmeye çalıştığını saptadı. 

Ancak, şahsı 'gözü tutmayan' polis ekibi, evde inceleme yapmaya karar verdi ve bahçedeki AFAD deprem çadırının içerisinde bir alçı sıva makinesi olduğunu gördü.

 Alçı işi olmayan şahsın durumundan şüphelenen polis ekibi, Asayiş Şubesi'ne, son zamanda alçı sıva makinesi hırsızlığı ile ilgili bir başvuru olmadığını sordu. 

Asayiş Şubesi'nden, Orduzu Mahallesi'ndeki bir yerden söz konusu makinenin çalındığı bilgisini alınca, hırsızlık olayı aydınlatıldı.

U.K. adlı şüphelinin yanı sıra hırsızlık olayına karışan M.D. adlı şahıs da, Battalgazi İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

malatyahaber.com / malatyayenises.com

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.