“Gençlerimiz Bizim Geleceğimizdir”

“Gençlerimiz Bizim Geleceğimizdir”
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanlığı, gençlerin yaz tatilini verimli geçirmesi amacıyla "Şehit Cengiz Baktemur Ortaöğretim Yaz Gelişim Programı" çerçevesinde bir yaz kampı düzenledi. Ülkü Ocakları Genel Merkezi tarafından hazırlanan program, çeşitli spor etkinliklerinden eğitim seminerlerine kadar geniş bir yelpazede faaliyetler içerdi. Kamp, gençlerle birlikte düzenlenen bir piknikle sona erdi.

Kamp hakkında açıklamalarda bulunan Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanı Turgay Şengönül, programın gençler için önemli kazanımlar sağladığını belirterek şunları söyledi:
"Ülkü Ocakları Genel Başkanımız Sayın Ahmet Yiğit Yıldırım Beyefendinin emir talimatları doğrultusunda, 'Şehit Cengiz Baktemur Ortaöğretim Yaz Gelişim Programı'nı tamamlamış bulunmaktayız. Basketbol, masa tenisi, badminton gibi spor dallarının yanı sıra milli değerler ve Türk tarihi konulu seminerler, kitap okuma etkinlikleri, ilk yardım dersleri ve çevre duyarlılığı alanında çevre temizliği gibi faaliyetler gerçekleştirdik."

Gençlere Önem Veriyoruz

Başkan Şengönül, kampın gençler üzerinde olumlu etkiler bıraktığını vurgulayarak şu ifadeleri kullandı:
"Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Beyefendinin gençlerimiz için söylediği 'Dün sizsiniz, yarın da siz olacaksınız. Nihayetinde, siz geleceksiniz, gelecek sizin.' sözleriyle bu kamp programı ve diğer faaliyetlerimizle, gençlerimize ne kadar önem verdiğimizi bir kez daha gösterdik. Tüm katılımcı gençlerimize ve teşkilatımıza teşekkür ediyorum."

malatyagazete.com

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.