“Gürak Paşamızın Genelkurmay Başkanı olarak çok iyi hizmet edeceğine ben yürekten inanıyorum”

“Gürak Paşamızın Genelkurmay Başkanı olarak çok iyi hizmet edeceğine ben yürekten inanıyorum”
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, “Ben ülkemiz için, toprağımız için, bayrağımız için, ezanımız için, Sayın Metin Gürak Paşamızın Genelkurmay Başkanı olarak çok iyi hizmet edeceğine ben yürekten inanıyorum.” dedi.

2. Ordu Komutanı Orgeneral Metin Gürak’ın Genelkurmay Başkanı olarak atanmış olmasını da değerlendiren Keskin, “YAŞ Kararları sonrasında Malatya’mızda görev yapan ve depremden sonra bizimle hep birlikte olarak Malatyalıların dertlerine ve sorunlarına ortak olan 2. Ordu Komutanımız Sayın Metin Gürak’ın Genelkurmay Başkanı olmasından dolayı çok mutlu olduk. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a böyle bir devlet adamı ve halk adamının Genelkurmay Başkanı olarak atamasından dolayı ayrıca teşekkür ediyorum. Ben Genelkurmay Başkanımıza kutlama mesajı attım, ama kendileri telefonla bizzat dönerek, Malatya’nın kendilerine çok uğurlu geldiğini, tüm Malatyalılara, esnaf ve sanatkâr camiasına sevgilerini ve selamlarını ilettiler. Ben ülkemiz için, toprağımız için, bayrağımız için, ezanımız için, Sayın Metin Gürak Paşamızın Genelkurmay Başkanı olarak çok iyi hizmet edeceğine ben yürekten inanıyorum. Süper bir insan. Sayın Metin Gürak Paşamız depremin ilk gününden beri sahadaydı ve bütün toplantılara katılarak  görüşünü açıklıyor ve askeri birlikleri seferber ediyordu.” İfadelerini kaydetti.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.