Hatice Akbaş'ı Meydanda İzlediler

Paris 2024 Olimpiyat Oyunlarında 54 kiloda olimpiyat ikincisi oldu ve gümüş madalya alan Hatice Akbaş’ı annesi ve hemşehrileri Akçadağ Meydanında dev ekrandan izlediler.

Hatice Akbaş'ı Meydanda İzlediler
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Akçadağ Belediyesi tarafından ilçe merkezine kurulan dev ekrandan aynı zamanda Akçadağlı olan Milil boksör Hatice Akbaş’ın Paris 2024 Olimpiyat Oyunlarında 54 kiloda finalde Çinli Yuan Chang'le Roland-Garros'ta karşılaşması izlettirildi.

Meydandaki etkinliğe MHP Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu, Hatice Akbaş’ın annesi İlkay Akbaş, MHP İl Başkanı Gökhan Gök, Akçadağ Belediye Başkanı Hasan Ulutaş ve kalabalık bir topluluk katıldı. 

Fendoğlu, “Yüce Türk Milletinin ve Malatya'nın desteği ve duası her zaman seninle değerli kızım. Şampiyon Hatice Akbaş, ülkemize kazandırdığın gümüş madalya ve yaşattığın gurur hepimiz için çok kıymetli. Gönülden tebrikler, gönülden teşekkürler.” dedi.

malatyagazete.com

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.