Hidayet Mahallesi Şehit Yüzbaşı Gökhan Ertan Çocuk Parkı Düzenlendi

Hidayet Mahallesi Şehit Yüzbaşı Gökhan Ertan Çocuk Parkı Düzenlendi
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Hidayet Mahallesi Şehit Yüzbaşı Gökhan Ertan Çocuk Parkı, Battalgazi Belediyesi’nin kapsamlı yenileme çalışmaları ile modernize edilerek bölge halkının kullanımına sunuldu.


Battalgazi Belediyesi, ilçe genelinde başlattığı park yenileme çalışmaları kapsamında Hidayet Mahallesi Şehit Yüzbaşı Gökhan Ertan Çocuk Parkı’nda önemli düzenlemeler gerçekleştirdi. Park, çim alanları, kauçuk zeminleri ve spor aletleri tamamen yenilenerek daha güvenli ve işlevsel bir hale getirildi. Belediye yetkilileri, parkların çocuklar ve yetişkinler için daha güvenli alanlar olması adına çalışmalarını sürdürdüklerini belirtti.


Yenilenen park, mahalle sakinlerinin büyük beğenisini kazandı. Vatandaşlar, Battalgazi Belediyesi’ne teşekkür ederek, çocuklarının güvenli parklarda oynayabilmesinin kendileri için çok önemli olduğunu ifade ettiler. Mahalle sakinlerinden biri, “Belediyemize söyledikten sonra hemen gerekli dokunuşlar yapıldı. Parkımızı yenileyen Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın’a teşekkür ediyorum” dedi.

malatyagazete.com

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.