"Hızlı bir şekilde karar alınmalı"

Malatya Vergi Dairesi Başkanı Ahmet Balıkçı, mücbir sebep durumunun sona ermesi öncesinde MAGİNDER Başkanı Salih Karademir ile bir araya gelerek bilgilendirme toplantısı düzenledi. İş dünyası, mücbir sebep süresinin uzatılmasını talep ediyor.

A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Malatya Vergi Dairesi Başkanı Ahmet Balıkçı, 31 Ağustos’ta sona erecek mücbir sebep durumu öncesinde Malatya Girişimci İş İnsanları Derneği (MAGİNDER) Başkanı Salih Karademir’i ziyaret etti. Ziyaret kapsamında, mükelleflerin hak kaybı yaşamaması için bilgilendirme toplantısı düzenlendi. Toplantıda, özellikle depremden etkilenen iş dünyası için mücbir sebep süresinin uzatılması konusundaki beklentiler dile getirildi.

MAGİNDER Başkanı Salih Karademir, toplantıda yaptığı konuşmada, mücbir sebep süresinin uzatılmasının Malatya iş dünyası için kritik bir öneme sahip olduğunu vurguladı. Karademir, “31 Ağustos’ta sona ermesi beklenen mücbir sebep uygulamasının uzatılmasıyla ilgili devletimizin hızlı bir şekilde karar almasını ve bu sürecin esnafımıza, tüccarımıza, sanayicimize hayırlı bir haberle sonuçlanmasını istiyoruz” dedi.


Malatya Vergi Dairesi Başkanı Ahmet Balıkçı, toplantıda yaptığı açıklamada, mücbir sebep durumunun sona ermesinden sonra mükelleflerin yararlanacağı kolaylıklar hakkında bilgilendirme yaptıklarını ifade etti. Balıkçı, “Malatya’da sivil toplum kuruluşları, borsa ve sanayi odalarını ziyaret ederek bilgilendirme toplantıları düzenliyoruz. Mükelleflerimizin herhangi bir hak kaybına uğramaması için gerekli açıklamaları yapmaya devam edeceğiz” dedi.

malatyagazete.com

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.