İkizce TOKİ'de ‘Yeşilyurt Yaz Akşamları'

Yeşilyurt Belediyesi tarafından depremzede ailelerin sosyal hayatını canlandırmak amacıyla düzenlenen ‘Yeşilyurt Yaz Akşamları’ etkinlikleri, İkizce TOKİ Konutlarında eğlenceli anlara sahne oldu.

İkizce TOKİ'de ‘Yeşilyurt Yaz Akşamları'
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığına bağlı Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından inşa edilen İkizce TOKİ Konutları, depremzede ailelerin taşınmaya başlamasıyla birlikte hareketlenmeye başladı. Yeşilyurt Belediyesi'nin düzenlediği ‘Yeşilyurt Yaz Akşamları’ etkinlikleri, konut sakinleri tarafından büyük ilgi gördü. Eğlenceli aktivitelerle dolu program, depremzedelere moral ve keyif dolu anlar yaşattı.


Yeşilyurt Belediyesi, her hafta Çarşamba günleri düzenlediği ‘Yaz Akşamları’ etkinliklerini bu kez İkizce TOKİ Konutlarında gerçekleştirdi. Depremzede ailelerin katılımıyla renklenen etkinliklerde müzik dinletileri, animasyon, sihirbazlık gösterileri, balon ve köpük şovları büyük ilgi gördü. Etkinlik sırasında çocuklar ve gençler, teleskopla gökyüzünü izleme ve VR gözlükle sanal uzay yolculuğu yapma fırsatı yakaladı.


Depremzede aileler, kendilerini bu zorlu dönemde yalnız bırakmayan Yeşilyurt Belediyesi’ne teşekkürlerini iletti. Yeşilyurt Belediye Başkan Yardımcısı Cavit Aslan, TOKİ Konutlarında sosyal hayatı renklendirmeye yönelik daha fazla etkinlik düzenleyeceklerini belirterek, çocukların keyifli vakit geçirmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Site sakinleri, Yeşilyurt Kent Konseyi Müzik Çalışma Grubu’nun seslendirdiği şarkılara eşlik ederek unutulmaz bir akşam yaşadı.

malatyagazete.com

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.