İnönü Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü’ne Akreditasyon

İnönü Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü’ne Akreditasyon
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

İletişim Araştırmaları Derneği’nin (İLAD)  İnönü Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü’ne verdiği akreditasyon 2026 yılına kadar uzatıldı.

Daha önce 10 Mart 2023’ten 10 Mart 2025 yılına kadar 2 yıl geçerli olmak üzere akreditasyon başarısı elde eden Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü, 10 Mart 2026 tarihine kadar akreditasyon sertifikasını kullanmaya devam edecek.

İLAD Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Aysel Aziz imzalı akreditasyon sertifikası, 10 Mart 2026 tarihine kadar geçerli olmak üzere İletişim Fakültesi Dekanı ve aynı zamanda Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölüm Başkanı olan Prof. Dr. Ahmet Yatkın tarafından teslim alındı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Prof. Dr. Ahmet Yatkın akreditasyon sertifikasını aldıkları için mutlu olduklarını söyledi.   Akreditasyon başarısında bölümdeki bütün çalışanların katkısının olduğunun altını çizen Yatkın “İletişim Fakültesi, akreditasyon kurumu olan İLAD’ın verdiği sertifikası ile öğrenci ile ilgili gelebilecek bütün talepleri karşılayabilme konusunda bölümümüzün tam ve yeterli olduğu tescillenmiş oldu. Bu sertifikayı aldığımız için mutluyuz. Sertifikayı almamızda katkıları olan üniversitemiz üst yönetimine ve bölümde emeği geçen arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum.” dedi.

Yükseköğretim Kalite Kurulu (YÖKAK) tarafından 2022 yılında verilen tescil belgesi ile iletişim alanında dış değerlendirme yapmak ve akreditasyon belgesi vermek için yetkili kılınan İLAD, iletişim eğitim programları için akreditasyon, değerlendirme ve bilgilendirme çalışmaları yaparak Türkiye’deki iletişim eğitiminin kalitesini yükseltmeyi hedefliyor. / İNÜHABER

malatyayenises.com

malatyagazete.com

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.