"İş birliğimizi güçlendirerek sürdüreceğiz"

A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, Malatya’ya yeni atanan Defterdar Nazmi Erol’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. 

Ziyarette, deprem sonrası süreçte Malatya’daki vergi daireleriyle ilgili yaşanan sorunlar ve çözüm önerileri masaya yatırıldı.

MTSO Başkanı Sadıkoğlu, Erol’un Gelir İdaresi Başkanlığı’ndaki önceki görev tecrübesinin, depremzede firmaların yaşadığı zorlukların çözümü noktasında önemli bir avantaj olduğunu belirtti. Sadıkoğlu, “Depremzede firmalarımızın sorunlarına aşina olduğunu düşündüğümüz Sayın Defterdarımızın, her türlü kolaylığı sağlayacağından eminiz. MTSO olarak Defterdarlık ile iş birliğimizi güçlendirerek sürdüreceğiz" dedi.

Ziyarette MTSO Meclis Başkanı Hakan Er ve Yönetim Kurulu Üyeleri de yer alarak, vergi dairesi özelinde yaşanan zorluklar üzerine görüş alışverişinde bulunuldu.

malatyagazete.com

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.