İstifa Çağrısı Yapılan Gevrek'i Şansı Kurtardı

İstifa Çağrısı Yapılan Gevrek'i Şansı Kurtardı
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Ankara Aktepe Stadı'nda Çorum FK'ya 4-0 mağlup olan Yeni Malatyaspor'da, Kulüp Başkanı Adil Gevrek taraftarlarca protesto edilerek istifaya davet edildi.


Yeni Malatyaspor, kendi sahası hazır olmadığı için Ankara Aktepe Stadı'nda Ahlatçı Çorum FK ile oynadığı iç saha maçında 4-0'lık ağır bir mağlubiyet aldı. 

Maçın ardından, kulübü ekonomik kriz ve borç yükü altında bırakan Kulüp Başkanı Adil Gevrek, Malatyalı taraftarlar tarafından yoğun şekilde protesto edildi ve yönetimi istifaya davet edildi.


Taraftarların tepkisi, kulübün 500 milyonu aşan borçlarla boğuşması ve yönetimin şeffaf olmaması gerekçelerine dayanırken, Adil Gevrek’e yönelik eleştiriler, özellikle sosyal medyada da yankı buldu. 

Maçın ardından, Gevrek’in tribünden sahaya inerek, sahada yürürken, son anda çim fiskeyesini açılmasından kurtulması ise sosyal medyada "Gevrek Şansı" olarak esprili bir dille paylaşılması dikkat çekti. 

Gevrek'in protestolara rağmen istifa etmemesi, taraftarların tepkisini daha da artırdı.

malatyagazete.com

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.