Jandarmadan Hatunsuyu'na Esrar Operasyonu

Jandarmadan Hatunsuyu'na Esrar Operasyonu
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Malatya İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin Battalgazi ilçesi Hatunsuyu Mahallesi'nde düzenlediği operasyonda, uyuşturucu madde imal ve ticareti yaptığı belirlenen iki kişinin evinde 3 kilo 700 gram kubar esrar, metamfetamin, ruhsatsız silahlar ve mühimmat ele geçirildi.


Malatya İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince  yapılan istihbarat çalışmaları sonucunda, Battalgazi ilçesi Hatunsuyu Mahallesi’nde uyuşturucu madde imal ve ticareti yapıldığına dair elde edilen bilgiler üzerine 12 Ağustos 2024 tarihinde operasyon düzenlendi. İki şüpheli şahsın evinde ve eklentilerinde yapılan aramalarda 3.700 gram kubar esrar, 1 gram metamfetamin, 1 adet sentetik ecza hapı, 1 adet ruhsatsız av tüfeği, 1 adet ruhsatsız tabanca, 106 adet tabanca fişeği ve 4 adet tabanca şarjörü ele geçirildi.


Operasyonda ele geçirilen uyuşturucu maddeler ve ruhsatsız silahlar ile ilgili olarak iki şüpheli hakkında adli işlemler başlatıldı. Malatya İl Jandarma Komutanlığının, uyuşturucu madde imal ve ticaretiyle mücadele kapsamında çalışmalarını aralıksız sürdürmeye devam edeceği bildirildi.

malatyagazete.com

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.