Kayıp Olarak Aranıyordu, Cinayet Çıktı

Kayıp Olarak Aranıyordu, Cinayet Çıktı
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Malatya’da 10 yıl önce şüpheli bir şekilde kaybolan şahısın durumunu yaklaşık 3 yıldan beri incelemeye alan Emniyet Cinayet Bürosu ekipleri, şahısın eski karısı ve diğer 2 şüpheli ile birlikte öldürülerek evinin tabanına gömüldüğünü ortaya çıkardı. 

Olay, Doğanşehir ilçesine bağlı Yuvalı (Köyünde) Mahallesinde meydana geldi. Köy sakinlerinden Hüseyin Balen, 2024 yılında aniden ortaya kayboldu ve kendisinden hiç bir ize rastlanılmadı. 

Yakınlarının başvurusu üzerine Malatya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet Bürosu ekipleri yaklaşık 3 yıldan beri dosya üzerinden çalışmaya başladı. Hüseyin Balen’nin kaybolmasında bir çok şüpheli izi takip eden Cinayet Bürosu ekipleri, Hüseyin B.’nin eski eşi H.G. ve yakın çevresini takibe aldı.

6 Şubat depremlerinden sonra il merkezinde Turgut Temelli Caddesinde Bölge Çalışma Müdürlüğüne ait binanın yanındaki bir binanın temelinde iş makinesi ile arama yapan cinayet bürosu ekipleri burada herhangi bir bulguya ulaşamamıştı.

Hüseyin B.’nin izini Doğanşehir’in Yuvalı Köyünde sürdüren cinayet bürosu ekipleri burada 6 Şubat depremlerinde esik eşi olan H.G.’nin evinin yıkılan temelinde de bu hafta arama yaptı. Yapılan kazıda Hüseyin Balen'in öldürülerek evin tabanına gömüldüğü ortaya çıkartıldı. Cesede ait parçalar toplanarak Adli Tıp Kurumuna gönderilirken, Hediye G. ve cinayete karıştıkları belirlenen Ali Rıza T. ve Bayram T. kardeşler gözaltına alındı. 

Asayiş Şubesi Cinayet Bürosu’nda sorguları tamamlanan 3 şüpheli Malatya Adliyesine sevk edildi. Nöbetçi Malatya Sulh Ceza Hakimliğince sorgulanan 3 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

malatyagazete.com

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.