Kent Konseyinde Kıdemli Hemşehriler Konuştu

Kent Konseyinde Kıdemli Hemşehriler Konuştu
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Malatya Kent Konseyi, yerel yönetim ile sivil alan arasındaki işbirliğini güçlendirmek ve ortak akıl mekanizmasını kent yönetiminde daha işlevsel hale getirmek amacıyla istişare toplantıları düzenliyor. 

 Malatya’da çeşitli kademelerde görev almış kıdemli hemşerilerin görüş ve önerilerinin alındığı bir toplantı, Malatya Kent Konseyi Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi. Toplantıya Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı ve Malatya Kent Konseyi Başkanı Sami Er, Malatya Kent Konseyi Genel Sekreteri Dr. Hasan Batar ve kıdemli hemşeriler katıldı.


Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, toplantıda yaptığı konuşmada, “Hep birlikte Malatya’yı yönetmek için buradayız, sizlerleyiz. Sivil toplum örgütlerimiz ile Malatya’yı daha çabuk ayağa kaldıracağımıza inanıyoruz. Biz birlikte güçlüyüz” dedi.

Kent Konseyi Genel Sekreteri Dr. Hasan Batar ise, kente dair sorunların tespit edilmesi ve çözüm önerilerinin sunulmasının yerel yönetimlere önemli bir projeksiyon oluşturacağını belirtti. 

Toplantıda, kıdemli hemşehriler de şehir planlaması, altyapı, kentsel dönüşüm, trafik ve esnafın durumu gibi konularda çözüm önerileri sundu ve bu tür toplantıların düzenli olarak yapılmasının kent yararına olacağını ifade etti.

malatyagazete.com

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.