"Kentimiz için her zaman istişarelerde bulunacağız"

A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Malatya Girişimci İş İnsanları Derneği (MAGİNDER) Başkanı Salih Karademir ve yönetim kurulu Anadolu Aslanları İş Adamlar Derneği (ASKON) Malatya Şube Başkanı Mustafa Şarlak ve yönetim kurulunu ziyaret ederek istişarelerde bulundu.

MAGİNDER  Başkanı Salih Karademir, “Biz sivil toplum temsilcileri olarak Malatya’nın yeniden ayağa kalkması için var gücümüzle çalışacağız.  Anadolu Aslanları İş Adamlar Derneği  Malatya Şube Başkanı Mustafa Şarlak  ve yönetimini depremin ilk gününden itibaren saha da Malatya’mız için çalışıyorlar. Bizlerde MANGİDER ailesi olarak kentimiz için her zaman istişarelerde bulunacağız ve iş insanlarımızla bir araya gelmeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.  

ASKON Malatya Şube Başkanı Mustafa Şarlak, “MAGİNDER Başkanı Salih Karademir ve yönetimine canı gönülden teşekkür ediyorum. Sivil toplum temsilcilerimiz birlikte ne kadar güçlü olduğunu devlet ve siyaset birliğin ve beraberliğin oluştuğunu görmekteyiz. Malatya’mızın başarılı iş insanlarımız var.  MAGİNDER  ailesi bunlardan birisidir, kendisine teşekkür ediyorum” dedi.

malatyayenises.com

malatyagazete.com

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.