Keskin: Büyük Bir Gururla Kutluyoruz

Keskin: Büyük Bir Gururla Kutluyoruz
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, 30 Ağustos Zafer Bayramı vesilesiyle bir mesaj yayımladı. 

Başkan Keskin, mesajında Türk milletinin tarih boyunca bağımsızlık ve özgürlüğe olan bağlılığının en önemli sembollerinden biri olan 30 Ağustos Zaferi'ni büyük bir gururla kutladıklarını ifade etti.


Başkan Şevket Keskin, mesajında şu ifadeleri kaydetti; “Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının önderliğinde, milletimizin bağımsızlık ateşiyle kazandığı bu büyük zaferin 102. yılını kutlamanın onurunu yaşıyoruz. 30 Ağustos Zaferi ile sadece vatan toprakları düşmandan kurtarılmamış, milletimizin bağımsızlık ve özgürlüğü tüm dünyaya duyurulmuştur. Bu büyük zaferin ışığında, ülkemizi daha da ileriye taşıma kararlılığı içinde olmalıyız. Bugün bizlere düşen görev; vatanımıza ve milletimize sahip çıkmak, milletimize zaferleri yaşatan değerleri korumak, yaşatmak ve yarınlara aktarmaktır.  Milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı gurur ve onurla kutluyor, Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, tüm kahramanlarımızı rahmet ve minnetle anıyorum." 

malatyagazete.com

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.