"Kırsal ile merkez arasındaki gelişmişlik farkını ortadan kaldıracağız"

A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Yeşilyurt Belediyesi, Samanköy Mahallesi’nde yol yenileme çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit, kırsal mahallelerin gelişimi için yapılan bu çalışmaların bölge halkının yaşam kalitesini artırdığını belirtti.

Kırsal Mahallelerde Yol Yenileme Çalışmaları

Yeşilyurt Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Samanköy Mahallesi’nde araç ve yaya trafiğini güvenli ve akıcı hale getirmek amacıyla yol yenileme çalışmalarını sürdürüyor. Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Cüreoğlu ve Fen İşleri Müdürlüğü yetkilileriyle birlikte mahalleyi ziyaret ederek, çalışmaları yerinde inceledi.

Muhtar Patlar'dan Teşekkür

Samanköy Mahalle Muhtarı İzzet Patlar, yol yenileme çalışmalarının mahalledeki hayat kalitesini artırdığını ifade ederken, mahalle sakinleri adına Başkan Geçit’e teşekkür etti. Patlar, “Yollarımızın yenilenmesi mahallemize büyük katkı sağladı, bu çalışmalar sayesinde hayatımız kolaylaştı” dedi.

Başkan Geçit: "Kırsalın Kalkınması Önceliğimiz"

Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit, kırsal mahallelerin kalkınmasına büyük önem verdiklerini belirterek, “Göreve geldiğimizde ‘kırsal ile merkez arasındaki gelişmişlik farkını ortadan kaldıracağız’ demiştik. Bu yatırımlarla bu sözümüzü hayata geçiriyoruz,” dedi.

Geçit, “İlçemizin her köşesinde yol çalışmaları yaparak vatandaşlarımızın kış aylarını rahat geçirmesini sağlıyoruz. Fen İşleri ekiplerimiz, yolların bakım ve onarımlarından sıcak asfalt serimine kadar özveriyle çalışıyor. Samanköy’de de hem mahalle içi yolları yeniliyor hem de ana yola bağlantıyı sağlayan yolları düzenliyoruz,” şeklinde konuştu.

malatyagazete.com

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.