"Kopukluk ve Sürtüşmeler Şehrimize Zarar Veriyor"

A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Malatya Girişimci İş İnsanları Derneği (MAGİNDER) Başkanı Salih Karademir ve Yönetim Kurulu Üyeleri Yeşilyurt Kaymakamı Kutsal Baytak’ı ziyaret ederek istişarelerde bulundular. 

Ziyarette konuşan Yeşilyurt Kaymakamı Kutsal Baytak, “Malatya Girişimci İş İnsanları Derneği (MAGİNDER) Başkanı Salih Karademir, ve yönetim kuruluna teşekkür ediyorum. Malatya’mıza dair istişarelerde bulunduk. 6 Şubat Depremin de en fazla etkilenen ilçemiz Yeşilyurt oldu. Bir takım gelişmeler söz konusu hem ilimizde hem ’de ilçemizde özellikle yerel sivil toplum temsilcilerimiz STK’larımız Malatya’mızın yeninden ayağa kalkabilmesi için sürecin içinde var olması gerektiğini düşünüyorum. Şehrimizin toparlanması, yeniden eski günlerine dönebilmesi hatta daha ileriye gidebilmesi adına büyük gayret ve çaba gösterdiklerine hem şahidiz hem de bundan sonraki süreçte şahit olmaya devam edeceğiz. MAGİNDER Başkanımıza ve yönetim kurulu üyelerimize görüş alışverişinde bulundukları için teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu. 

Malatya Girişimci İş İnsanları Derneği (MAGİNDER) Başkanı Salih Karademir, “ Yeşilyurt Kaymakamı Kutsal hanım bizim için gerçekten çok önemli bir mülki idare amiri. 6 Şubat Depreminde Yazıhan ilçesinde Kaymakamlık görevini yürütüyordu. Şu anda ise Yeşilyurt kaymakamı olarak görevini sürdürüyor, Malatya’mızda çok ciddi bürokrasi anlamında yöneticilerimiz Malatya’mızı terk etiler, ama sağ olsunlar Yeşilyurt Kaymakamız Kutsal hanım depremde Malatyalı vatandaşlarımızın yanında oldular. 6 Şubat Depreminde elinden geldiği kadarıyla yardımlarda bulundular Biz buna MAGİNDER ailesi olarak şahidiz. Biz artık kendisini Malatyalı olarak görüyoruz, Malatya sevdalısı ve aşığı olarak görüyoruz” dedi. 

6 Şubat Depreminde sonra Malatya’mızda iş dünyası olarak ağır sorunların ve sıkıntılarının olduğunu ifade eden Başkan Karademir, “Sorun ve sıkıntılarımızı yöneticilerimizle bir araya gelerek istişareler içinde olarak hızlı bir şekilde çözüme kavuşmasını için çalışmalara devam edeceğiz. Malatya’mızın 6 Şubat Depreminde sonra aldığı yaraları herkes biliyor. Kentimizde maalesef birlik beraberlik devam etmiyor. Yöneticilerimizin kendi aralarında kopukluk ve siyasilerimizin şehrin içinde ciddi anlamda sürtüşmeleri şehrimize zarar veriyor. MAGİNDER ailesi olarak Yeşilyurt Kaymakamı Kutsal Baytak hanımdan razıyız, Şehrimizin her noktasında Malatya sevdalısı olarak çalışmalarına devam ediyor.  Her zaman MAGİNDER ailesi olarak yanında olduğumuz buradan belirtmek istiyorum, çalışmalarında başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

malatyagazete.com / Bülten 

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.