Köy evinden 45 bin TL'lik hırsızlık

Köy evinden 45 bin TL'lik hırsızlık
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Hekimhan’ın Karapınar Köyü’nde hırsızlar, bir eve girerek 45 bin TL değerinde altın ve döviz çaldı. Jandarma ekipleri, güvenlik kameralarını inceleyerek hırsızları yakalamak için çalışma başlattı.

"Hırsızlar Köyde 45 Bin TL'lik Soygun Yaptı"

Malatya'nın Hekimhan ilçesine bağlı Karapınar Köyü’nde bir soygun gerçekleşti. Köylünün evde olmadığını fark eden hırsızlar, Kavarcık mezrasındaki eve kart marifetiyle girerek yaklaşık 3 bin TL nakit para, bir miktar döviz ve altın çaldılar. Hırsızlar, çaldıkları değerli eşyalarla kayıplara karıştı.

"Güvenlik Kamerası Kırmızı Aracı Tespit Etti"

Eve dönen köylü, hırsızlık olayını fark edince durumu hemen jandarma ekiplerine bildirdi. Olay yerine intikal eden jandarma ekipleri, köyde bulunan güvenlik kameralarını inceleyerek, hırsızların kırmızı bir araçla köye geldiklerini ve hırsızlığı gerçekleştirdiklerini tespit etti.

"Köylüler Güvenlik Tedbirlerini Artırıyor"

Daha önce de hırsızlık olayları ile karşı karşıya kalan köylüler, güvenlik tedbirlerini artırmak için köyün farklı noktalarına yeni güvenlik kameraları yerleştirme kararı aldı. Jandarma ekipleri ise hırsızları yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.

malatyagazete.com

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.