Kuran-ı Kerim Öğrenen Gençler Ödüllendirildi

Yeşilyurt Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Atay, Manas Camii’de düzenlenen Yaz Kuran Kursu’nun kapanış programında, Kur’an-ı Kerim’in hayatımızın anahtarı olduğunu vurgulayarak, çocuklara Kuran ile olan bağlarını ömür boyu sürdürmeleri tavsiyesinde bulundu.

Kuran-ı Kerim Öğrenen Gençler Ödüllendirildi
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Yakınca Mahallesi’ndeki Manas Camii’de 1 Temmuz - 16 Ağustos tarihleri arasında düzenlenen Yaz Kuran Kursu, yapılan kapanış programıyla sona erdi. Kurs kapsamında gerçekleştirilen ‘Kuran-ı Kerim Okuma Yarışması’nda dereceye giren öğrenciler, Yeşilyurt Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Atay’ın katılımıyla ödüllendirildi. Yarışmada Hasan Mirza Eroğlu birinci olurken, Muhammed Sağlam ikinci, Yusuf Talha ise üçüncü oldu.

Kur’an-ı Kerim’in Hayatımızdaki Yeri ve Önemi

Programda konuşan Yeşilyurt Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Atay, Kuran-ı Kerim’in hayatımızda iyilik, doğruluk ve güzellikleri barındıran bir rehber olduğunu belirterek, “Bu yarışmanın kaybedeni yoktur; çünkü Kur’an-ı öğrenmek için çaba sarf eden her çocuk bizim için değerlidir” dedi. Atay, çocukların ahlaklı ve faziletli bireyler olarak yetişmesi için Kuran-ı Kerim’in önemini vurguladı.

Tören ve Ödül Dağıtımıyla Sona Erdi

Yaz Kuran Kursu’nun kapanış programı, yarışmada dereceye giren öğrencilere ödüllerin takdim edilmesi ve toplu fotoğraf çekimiyle son buldu. Başkan Yardımcısı Atay, kursun düzenlenmesinde emeği geçen hocalara ve çocuklarını kursa gönderen ailelere teşekkür etti.

malatyagazete.com

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.