Kuzey Kuşak Yolunda Daha Yapılacak İşler Var

Malatya Büyükşehir Belediyesi, trafiği rahatlatacak Kuzey Kuşak Yolu’nda önemli çalışmalar yürütüyor. Proje kapsamında mevcut durumda 13 menfez ve 25 bin metreküp taş duvar yapılıyor.

Kuzey Kuşak Yolunda Daha Yapılacak İşler Var
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Malatya'nın trafik sorununu hafifletmesi beklenen Kuzey Kuşak Yolu’nda çalışmalar hızla sürüyor. Malatya Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, çevre yolu altında birçok ana aksı birbirine bağlayacak olan bu proje, kente büyük katkı sağlayacak. 6 Şubat 2023'te yaşanan depremler sonrası yol ağlarının kritik önemi bir kez daha gözler önüne serilmişti.


Kuzey Kuşak Yolu’nun tamamlanması, Malatya’nın trafik yükünü önemli ölçüde azaltacak. Projede mevcut aşamada 13 menfez ve 25 bin metreküp taş duvar çalışması gerçekleştiriliyor. Büyükşehir Belediyesi, projenin bir an önce tamamlanması için çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Yolu kullanacak vatandaşlar için daha rahat ve güvenli bir ulaşım sağlanması hedefleniyor.

malatyagazete.com

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.