MAGİNDER, Kızılay'ın kan bağışı kampanyasına destek verdi

MAGİNDER, Kızılay'ın kan bağışı kampanyasına destek verdi
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Malatya Girişimci İşadamları Derneği (MAGİNDER), Kızılay’ın kan bağışı kampanyasına destek verdi. 

MAGİNDER Yönetim Kurulu Başkanı Salih Karademir öncülüğünde gerçekleştirilen etkinlik yoğun ilgi gördü. 

“Kızılay’a Kan Ver, Malatya’ya Can Ver” Çağrısı

Kan bağışı etkinliği sırasında açıklama yapan MAGİNDER Başkanı Salih Karademir, dernek olarak depremin ilk günlerinden itibaren sahada olduklarını belirtti. Karademir, "Bugün de Kızılay’ın kan bağışı kampanyasına destek vererek üzerimize düşeni yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz. ‘Kızılay’a Kan Ver, Malatya’ya Can Ver’ diyerek, tüm vatandaşlarımızı bu çağrıya kulak vermeye davet ediyorum. Kan vermek, hayat kurtarmaktır ve her damla kan, bir umut demektir" ifadelerini kullandı.

Kızılay’dan Teşekkür Mesajı

Kızılay Malatya Şube Başkanı Sadi Ergül, MAGİNDER’in desteğinin kendileri için büyük bir moral kaynağı olduğunu ifade etti. Ergül, “Salih Karademir ve MAGİNDER’e bu anlamlı katkıları için teşekkür ediyorum. Bu tür destekler yalnızca Kızılay'ın değil, tüm bölgenin motivasyonunu artırıyor. Kan bağışı, sürdürülebilir bir hayat kurtarma yöntemidir. Tüm hemşehrilerimizi kan vermeye davet ediyorum” dedi.

malatyagazete.com

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.