Malatya, 30 Ağustos Zaferini Kutlamaya Hazır

Malatya Valiliği, 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetler Günü'nün 102. yıl dönümü için yapılacak kutlama töreni programını açıkladı. Çelenk sunma töreni, geçit töreni ve akşam programları düzenlenecek.

Malatya, 30 Ağustos Zaferini Kutlamaya Hazır
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Malatya Valiliği, 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetler Günü'nün 102. yıl dönümü kutlama törenleri için hazırlıklarını tamamladı. Valilik tarafından duyurulan programa göre, kutlamalar sabah saatlerinde başlayacak ve gün boyu çeşitli etkinliklerle devam edecek. Törenler, Malatya'daki Atatürk Anıtı'nda başlayacak, ardından geçit töreni ve akşam programlarıyla devam edecek.

Geçit töreni Sümer Park Önünde yapılacak. Tören nedeniyle cadde trafiğe kapalı kalacak.

Kutlamalar, 30 Ağustos'ta Malatya Park AVM'de düzenlenecek 2'nci Ordu Bando Komutanlığı konseri ve Mövenpick Otel'de gerçekleşecek kabul töreniyle sona erecek.


Ayrıca, 29 Ağustos Perşembe günü saat 13:00'ten itibaren kamu ve özel kurumlar ile caddeler Atatürk posterleri ve bayraklarla süslenecek.

-Çelenk Sunma Töreni:

Yer: Atatürk Anıtı

09:00-09:05: Çelenklerin sunulması

09:05-09:10: Saygı duruşu ve İstiklal Marşı

09:10-09:15: Vali tarafından anıt şeref defterinin imzalanması

-Tebrik Töreni ve Kutlamaların Kabulü:

Saat: 09:45

Yer: Valilik Makam Girişi

Geçit Töreni:

Saat: 10:00

Yer: İnönü Caddesi, Sümer Park Önü

Program: Tören birliklerinin Vali'ye takdimi, halkın bayramının kutlanması, İstiklal Marşı'nın okunması, konuşmalar, şiir okunması ve folklor gösterisi

-Akşam Programı:

18:00: 2'nci Ordu Bando Komutanlığı Konseri (Malatya Park AVM)

20:00: Kabul Töreni (Mövenpick Otel)

malatyagazete.com

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.