Malatya Adalet Binasının temeli bu ay atılacak

Malatya Adalet Binasının temeli bu ay atılacak
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, Adalet Bakanı Yılmaz Tunç’a yaptığı ziyaret sorasında açıklamada bulunarak, “Adalet Sarayı binamızın temellerinin bu ay sonunda atılacağı müjdemizi de kıymetli hemşehrilerimiz ile paylaşıyoruz.” dedi.

AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak ve AK Parti İl Başkanı Namık Gören, TBMM’de Adalet Bakanı Yılmaz Tunç ile bir araya gelerek, Malatya Adliyesi ve adliye hizmetleri konusundaki sorun ve talepleri görüştüler.

Görüşme ile ilgili olarak açıklamada bulunan Ölmeztoprak, “Şehrimizde yürütülen çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulunduk.  1 Bodrum + Zemin + 5 Normal Kat olmak üzere toplam 86.633,80 metrekare  inşaat alanına sahip  Adalet Sarayı'mızın yeni hizmet binasının yapımı için gerçekleştirdiğimiz görüşmelerin sonuçlanması ve ihalenin gerçekleşmesi dolayısıyla teşekkürlerimizi ileterek, süreç hakkında istişarelerde bulunduk.  Adalet Sarayı binamızın temellerinin bu ay sonunda atılacağı müjdemizi de kıymetli hemşehrilerimiz ile paylaşıyoruz.” dedi.

Ölmeztoprak, Adalet Bakanı Yılmaz ile yapılan görüşmede deprem sonrası gerçekleşen Yargı süreci ve Malatyalıların talepleri noktasında istişarede bulunduklarını kaydetti.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.