Malatya amatör futbol liglerine heyecan dolu maçlarla devam edildi

Malatya amatör futbol liglerine heyecan dolu maçlarla devam edildi
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Malatya'da U18 ve U14 amatör futbol liglerine heyecan dolu maçlarla devam edildi. Hafta sonu oynanan karşılaşmalarla takımlar arasındaki rekabet arttı, A ve B gruplarında liderlik mücadelesi hız kazandı. 

İşte U18 ve U14 liglerinde oynanan maçlar ve sonuçlar.

U18 Ligi'nde Zirve Mücadelesi

Büyük çekişmelere sahne olan U18 liginde, Battalgazi Belediyesi Spor, Malatya İdmanyurdu’nu 12-1 gibi farklı bir skorla mağlup ederek önemli bir galibiyete imza attı. Malatya Yeşilyurtspor, Kale Gençbirliği'ni 2-0 yenerek A Grubu’nda zirve mücadelesine devam etti. Malatya Şehirspor ise Orduzu Spor’u 1-0 mağlup ederek B Grubu’nda iddiasını sürdürdü.

Diğer karşılaşmalarda, Malatya Fener Spor, Han Girmanaspor’u 3-1’lik skorla geçti. Çatyol Belediye Spor, Demir Spor’u 3-2 mağlup ederken, Malatya Beydağı Spor, Pütürge Gençlik’i 6-1 gibi farklı bir skorla yendi. Karakavak Spor ise Malatya Aile ve Sosyal Hizmetler’i 4-0 mağlup etti. Telekom Spor bu hafta bay geçti.

U14 Ligi’nde Skorlar Dikkat Çekti

Malatya U14 Futbol Ligi'nde de heyecan dolu karşılaşmalar oynandı.

 Karakavak Spor, Malatya Fener Spor’a 3-1 yenildi. Malatyagücü FK, Adafı Kartal Spor’u 4-2 mağlup etti. Malatya Beydağı Spor, Doğanşehir Belediye Spor’u 3-2’lik skorla geçti.

Diğer maçlarda, Altınkayısı Spor, Battalgazi Belediye Spor’u 7-1 gibi farklı bir skorla yenerken, Kale Gençbirliği Spor, Malatya Aile ve Sosyal Hizmetler’i 4-1 mağlup etti. Malatya Aile Spor, 1966 Malatya’yı 7-1 yenerken, Malatya Şehir Spor, Demir Spor karşısında 9-0 galip geldi.

 U18 ve U14 amatör futbol liglerinde takımların zirve mücadelesi sürerken, Malatya Yeşilyurtspor ve Malatya Fener A Grubu’nda, Malatya Şehir Spor ve Karakavak Spor B Grubu’nda ilk iki sırada yer aldı. Liglerdeki heyecan önümüzdeki haftalarda da artarak devam edecek.

malatyagazete.com

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.