Malatya Bu Fotoğrafı Arıyordu

Malatya Bu Fotoğrafı Arıyordu
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Kültür ve Turizm Bakanlığı, Malatya Valiliği ve Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen ve bu yıl 26’ıncısı kutlanan Kültür Sanat Etkinlikleri ve Kayısı Festivali kapsamında kortej yürüyüşünde AK Parti. CHP ve MHP İl Başkanlarını kol kola yürümesi takdir topladı. 

Kayısı Festivali Kortej Yürüyüşünde AK Parti İl Başkanı Namık Gören, MHP İl Başkanı Gökhan Gök ve CHP İl Başkanı Barış Yıldız, kol kola girerek birlikte yürüdüler.  

AK Parti İl Başkanı Namık Gören, 3 il başkanını kol kola olduğu fotoğrafları paylaşarak, “Malatya’mız için bir aradayız. Şehrimizin geleceği adına birlik ve beraberlik ruhuyla hareket ediyoruz!” dedi.

MHP İl Başkanı Gökhah Gök ise kol kola olan fotoğrafıda paylaştığı açıklamasında, “#Malatya Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Sami Er’in yoğun gayretleri, Kültür ve Turizm Bakanlığımızın da destekleriyle bu yıl 26’cısı düzenlenen Kayısı Festivalimizin Açılış Korteji’ne katılım sağladık. Bu festivalimizin hemşehrilerimize moral olacağına inancım tamdı” dedi.

malatyagazete.com

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.