Malatya Çarşı Merkezinde İlk Dükkanların Teslim Tarihi Belirlendi

Malatya Çarşı Merkezinde İlk Dükkanların Teslim Tarihi Belirlendi
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

AK Parti Malatya Milletvekili Abdurrahman Babacan, Çarşı Merkez’in yeniden inşa sürecinde ilk teslimlerin Şubat 2025’te yapılacağını açıkladı. Tamamlanma hedefi ise Aralık 2025 olarak belirlendi.

İlk Teslimler Şubat 2025'te

AK Parti Malatya Milletvekili Abdurrahman Babacan, Malatya Çarşı Merkezi’nde devam eden yeniden inşa çalışmalarının son durumu hakkında bilgi verdi. Babacan, ilk teslimlerin Şubat 2025’te yapılacağını belirterek, “Şubat ayında 10 büyük bloğun teslimi yapılacak. Sonrasında her 1-2 ay arayla biten bloklar sahiplerine teslim edilecek” dedi.

Aralık 2025'te Tamamlanacak

Babacan, çarşı merkezinin tamamının Aralık 2025 itibariyle tamamlanarak hak sahiplerine teslim edileceğini söyledi. “Çevreyolu, Emeksiz, İnönü Caddesi ve Akpınar tarafından çevrelenen bütün alan Aralık 2025’te bitmiş olacak” diye konuştu.

İlk Teslimat Malatya’da Yapılacak

Depremden etkilenen şehirler arasında çarşı merkezinin ilk tesliminin Malatya’da yapılacağını vurgulayan Babacan, “Bu proje, Malatya için büyük bir adım. Şehrimize hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

malatyagazete.com

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.