Malatya Çarşısı'nın örnek daireleri Kasım'da görücüye çıkacak

Malatya Çarşısı'nın örnek daireleri Kasım'da görücüye çıkacak
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, yeni çarşı projesinde 5 bin 913 bağımsız bölümden oluşan çalışmaları inceledi. Projenin Kasım ayında örnek daireleri görücüye çıkacak.

Projede Hız ve İvme Artıyor

AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, Malatya’nın merkezinde yapımı devam eden çarşı projesini yerinde inceledi. Yetkililerden bilgi alan Milletvekili Ölmeztoprak, 5 bin 913 bağımsız bölümden oluşan projede çalışmaların tüm hızıyla sürdüğünü ifade etti.

"Kasım Ayında Örnek Daireleri Görebileceğiz"

Projeye ilişkin değerlendirmelerde bulunan Milletvekili Ölmeztoprak, şunları söyledi: "Yeni çarşı projemizde 3 bin 248 dükkan, 2 bin 106 ofis ve 559 konut yer alıyor. 5 bin 913 bağımsız bölümden oluşan projemizde örnek daireleri inşallah Kasım ayında göreceğiz. Hızı ve ivmeyi daha da artırmak için çalışmalara yakından ilgileniyoruz. 2025’in ilk çeyreğinde teslimatlara başlayacağız. Toplam bin 300 dükkan, 763 ofis ve 134 konuttan oluşan 2 bin 197 bağımsız bölüm, Malatya’mıza hem ticaret hem de yaşam merkezi olarak kazandırılacak."

Çarşı, Malatya’ya Değer Katacak

Projeyle birlikte şehrin ekonomik dinamizmine önemli katkılar sağlayacağını vurgulayan Ölmeztoprak, şöyle devam etti: "Çarşımız, esnafımıza yeni iş fırsatları ve hemşerilerimize geniş bir alışveriş ve sosyal yaşam alanı sunacak. Modern mimarisi, çevre düzenlemeleri ve otopark alanlarıyla Malatya’mızın estetiğine de katkı sağlayacak. Yeşil alanlara da önem veriyoruz, projede çevre düzenlemeleri titizlikle yürütülüyor."

Doğalgaz Çalışmaları Devam Ediyor

Milletvekili Ölmeztoprak, çarşı incelemesinin ardından Aksa Doğalgaz Malatya İl Müdürü Güngör Ateş’i ziyaret ederek, kent genelindeki doğalgaz çalışmalarını değerlendirdi.

"Şehrimizin Her Köşesine Doğalgaz Ulaştıracağız"

Doğalgaz projelerine ilişkin bilgiler veren Milletvekili Ölmeztoprak, "2025 yılı itibariyle yeni yapılan konutları doğalgazla buluşturmayı hedefliyoruz. Arguvan, Pütürge, Doğanyol ve Kale gibi bölgelerde çalışmalarımız devam ediyor. Ayrıca, Yeşilyurt ve Battalgazi’de de konut teslimatlarını hızlandıracağız. Mahalle ziyaretlerimizde muhtarlarımızla iletişimimizi sürdürüyoruz. Malatya’mızın kırsal ve merkezi mahallelerinde doğalgazı en üst seviyeye çıkarmak için tüm gayretimizle çalışacağız" dedi.

malatyagazete.com

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.