Malatya Kitap ve Kırtasiyeciler Derneği: Yerel Kırtasiyecilere Destek Verin

Malatya Kitap ve Kırtasiyeciler Derneği: Yerel Kırtasiyecilere Destek Verin
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Malatya Kitap ve Kırtasiyeciler Derneği Başkanı Şahin Doğan, yerel kırtasiyecilere verilen desteğin hem toplum sağlığı hem de yerel ekonomi açısından büyük önem taşıdığını vurguladı.


Malatya Kitap ve Kırtasiyeciler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Şahin Doğan, halkı yerel kırtasiyecilere destek vermeye davet etti. Doğan, kırtasiye sektörünün eğitim hayatının temel taşlarından biri olduğunu belirterek, yerel kırtasiyecilerin sunduğu kaliteli ve sertifikalı ürünlerin çocukların eğitiminde ve sağlığında önemli bir rol oynadığını ifade etti.


Şahin Doğan, "Yerel kırtasiyecilerden alışveriş yapmak sadece bireysel bir tercih değil, aynı zamanda yerel ekonomiye yapılan önemli bir katkıdır. Tüm halkımızı yerel kırtasiyecilere destek olmaya ve bu sorumluluğun bir parçası olmaya davet ediyoruz" diyerek, toplumsal dayanışmanın önemine dikkat çekti.

malatyagazete.com

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.