Malatya KOM Ekibi Kaçak Ürünleri Kargo Paketinde Buldu

Malatya KOM Ekibi Kaçak Ürünleri Kargo Paketinde Buldu
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, kaçakçılıkla mücadele kapsamında gerçekleştirdikleri operasyonda 2 milyon TL değerinde olan 200 adet kulaklıkla birlikte  kaçak elektronik ürün ele geçirdi. 


Malatya İl Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından kaçakçılıkla mücadeleye yönelik yürütülen çalışmalarda, önemli bir operasyon gerçekleştirildi. H.İ.K. isimli şahsın iş yerinde ve İ.B. isimli şahsa ait kargo paketinde yapılan aramalarda, piyasa değeri 2 milyon TL olan 200 adet gümrük kaçağı kablosuz kulaklık, 10 adet gümrük kaçağı akıllı telefon ve 5 adet gümrük kaçağı şarj seti ele geçirildi.


Kaçak elektronik ürünlerle ilgili olarak H.İ.K. ve İ.B. isimli şahıslar hakkında 5607 Sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu kapsamında yasal işlem başlatıldı. 

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü, kaçakçılık faaliyetlerinin önlenmesine yönelik çalışmalarını kararlılıkla sürdüreceğini belirtti.

malatyagazete.com

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.