Malatya Narkotik Ekibinden Tarihi Operasyon

Malatya Narkotik Ekibinden Tarihi Operasyon
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Malatya Emniyeti'nin tarihi operasyonunda kazma ve kürekle yapılan kazıda 7 kilo 450 gram sıvı metamfetamin bulundu.

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Malatya merkezli başlattığı bir operasyonda İstanbul’un Büyükçekmece ilçesinde bir adreste kazı çalışması yaptı. Kazma ve kürekle yapılan aramalarda, toprağa gömülü plastik su bidonlarında 7 kilo 450 gram sıvı metamfetamin maddesi ele geçirildi.

Tarihi Operasyon

Yapılan incelemelere göre, ele geçirilen 7 kilo 450 gram sıvı metamfetaminin piyasa değeri yaklaşık 10 milyon TL olarak belirlendi. Bu miktar, Malatya Emniyet Müdürlüğü tarihinde ele geçirilen en büyük sıvı metamfetamin maddesi olarak kayda geçti.

Şüpheli Cezaevinde

Olayın şüphelisi olarak belirlenen S.M.M.G. isimli şahsın hâlihazırda cezaevinde hükümlü olduğu tespit edildi ve hakkında soruşturma başlatıldı.

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü operasyonlara kararlılıkla devam edeceklerini vurgulayarak, “Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizi zehirleyen sokak satıcılarına ve zehir tacirlerine yönelik operasyonlarımız azim ve kararlılıkla devam edecektir” açıklamasını yaptı.

malatyagazete.com

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.