Malatya Şehir Mezarlığı Camisi'ni Arif Karaca Yaptırıyor

Malatya Şehir Mezarlığı Camisi'ni Arif Karaca Yaptırıyor
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, 6 Şubat depremlerinde ağır hasar görmesi sonucu yıkılan Malatya Şehir Mezarlığı Camisi’nin işadamı Arif Karaca tarafından yapılacağını açıkladı.

Malatya Şehir Mezarlığı’nın 6 Şubat depremlerinde aldığı ağır hasar sonucu yıkılan camisinin yerine yenisinin yapılması için başlatılan çalışmalar sonuçlandı. Buna göre; Malatya Şehir Mezarlığı Camisi, Malatyalı hayırsever iş adamı Arif Karaca’nın yapılacağı bildirildi. 

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, “Depremde yıkılan Şehir Mezarlığı Camisi’nin yeniden inşasına yakında başlıyoruz. İş insanı, hayırsever hemşehrimiz Arif Karaca ile yaptığım görüşmede şehrimizin bu önemli ve acil ihtiyacını karşılamaya talip oldular.  Kendisine hemşerilerimiz adına çok teşekkür ediyorum. Sağ olsunlar.

Malatya Şehir Mezarlığı Camisi, 1990’lı yıllarda yapılmıştı. 

malatyayenises.com

malatyagazete.com

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.