Malatya Ülkü Ocakları depremzedelere umut ışığı oluyor

Malatya Ülkü Ocakları depremzedelere umut ışığı oluyor
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Malatya Ülkü Ocakları, deprem felaketinin izlerini silmek ve öğrencilere destek olmak amacıyla "Küçük Kalplerin Büyük Hayallerine Umut Olalım" adı altında kırtasiye yardım kampanyası başlattı. Depremden etkilenen öğrencilere ulaşmayı hedefleyen kampanyada, kırtasiye malzemelerini içeren bir çanta bedeli 1.000 TL olarak belirlendi. Başkan Turgay Şengönül, tüm hayırseverleri bu anlamlı kampanyaya katılmaya davet etti.


Malatya Ülkü Ocakları Başkanı Turgay Şengönül, kampanyayla ilgili yaptığı açıklamada, "Depremin izlerini birlikte silelim. Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanlığı olarak depremden etkilenen öğrenci kardeşlerimiz için kırtasiye yardım kampanyası başlatıyoruz. Siz de depremin izini umut dolu çantalarla silmek isterseniz bizimle iletişime geçebilirsiniz" dedi. Kampanyaya destek vermek isteyenlerin  (0532 617 04 44) şeklinde belirtilen irtibat numarası üzerinden Ülkü Ocakları ile iletişime geçebileceği belirtildi.


Malatya Ülkü Ocakları’nın başlattığı bu kampanya, depremzede öğrencilere umut ışığı olmayı amaçlıyor. Başkan Turgay Şengönül, “Deprem felaketinin yaralarını sarmak için hep birlikte hareket etmeli ve küçük kalplerin büyük hayallerine destek olmalıyız.” diyerek yardımseverleri kampanyaya katılmaya çağırdı.

malatyagazete.com

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.