"Malatya'da 2025'in İlk Çeyreğinde Kalıcı Konutlarda Rahatlama Bekleniyor"

A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, kent genelindeki rezerv alanlarında devam eden çalışmalara hız verildiğini ifade ederek, 2025'in ilk çeyreğinde kalıcı konut, işyerleri ve ofis inşaatlarında önemli bir rahatlamanın yaşanacağını belirtti. Yeşilyurt Çavuşoğlu Mahallesi'nde, Merkez 19. Bölge projesi kapsamında yürütülen çalışmaları yerinde inceleyen Ölmeztoprak, yetkililerden bilgi aldı.

“Çalışmalar Hızla Devam Ediyor”

İlyas ve Çavuş Mahalleleri sınırları içerisinde yer alan Merkez 19. Bölge projesinde, 404 konut, 114 dükkan ve 12 ofisin inşaatının sürdüğünü belirten Ölmeztoprak, altyapı ve çevre düzenleme çalışmalarının da hızla devam ettiğini söyledi. Milletvekili, projelerin Malatya'ya değer katacağını ve yaşam kalitesini yükselteceğini vurguladı.

Samanköy Ziyareti: Vatandaşların Sorunları Dinlendi

Rezerv alanlarındaki incelemelerinin ardından Samanköy Mahallesi'ndeki konteyner kenti ziyaret eden Milletvekili Ölmeztoprak, vatandaşlarla bir araya gelerek onların sorunlarını ve taleplerini dinledi. Özellikle güvenlik, ulaşım ve çocukların okullarına güvenli ulaşımı gibi konular üzerinde durduklarını belirten Ölmeztoprak, çözüm odaklı adımlar atacaklarını ifade etti.

“İnanç ve Kararlılıkla Yol Alıyoruz”

Milletvekili Ölmeztoprak, asrın felaketinin yaralarını sarmak için kararlılıkla çalışmaya devam ettiklerini belirterek, vatandaşlardan aldıkları geri bildirimlerle hizmet çıtasını daha da yükseltmek için var güçleriyle çalışacaklarını söyledi. Samanköy'de yaptığı konuşmada, bu icraatların yeni başlangıçların müjdecisi olduğunu ve geleceğe dair güçlü bir motivasyon sağladığını dile getirdi.

malatyagazete.com

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.