Malatya'da 9 Ayda 11 Bin Yük Taşıyan Araç Ceza Yedi

Malatya'da 9 Ayda 11 Bin Yük Taşıyan Araç Ceza Yedi
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Malatya Valisi Seddar Yavuz, il genelinde yapılan trafik denetimlerine ilişkin önemli veriler paylaştı. Yılbaşından bu yana yük taşımacılğı yapan 193 bin 816 araç denetlenirken, kurallara uymayan 10 bin 973 araca cezai işlem uygulandı.

Trafikte Kurallara Uymayanlara Cezai İşlem

Vali Yavuz, yaptığı açıklamada, "İlimizde yük taşıyan araçlara yapılan denetimlerde 1 Ocak 2024’ten bugüne kadar 193.816 araç denetlenmiş, 10.973 araca cezai işlem yapılmış ve 87 araç trafikten men edilmiştir. Bugün de uygunsuz ve trafiği tehlikeye düşürecek şekilde yük taşıyan iki araca işlem yapılmıştır" dedi.

-2 Saatte 69 motosiklet sürücüsü ceza aldı 

Vali Yavuz, motorlu araçlara yönelik denetimlerin de devam ettiğini belirterek, "28 Eylül Cumartesi günü, 07:00 ile 09:00 saatleri arasında 149 motosiklet ve motorlu bisiklet denetlenmiş olup, kurallara uymayan 69 sürücüye trafik cezası tatbik edilmiştir. Lütfen trafik kurallarına uyalım" ifadelerini kullandı.

malatyagazete.com

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.