Malatya'da burs verme vaadiyle dolandırıcılara polisten tokat

Malatya'da  burs verme vaadiyle dolandırıcılara polisten tokat
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Malatya Asayiş Şube Müdürlüğü Dolandırıcılık Büro Amirliği ekiplerinin yürüttüğü çalışmalar sonucunda, il genelinde meydana gelen dolandırıcılık olaylarının önlenmesine yönelik büyük bir operasyon gerçekleştirildi. Şüpheliler A.T. ve V.C.G., burs verme vaadiyle müşteki A.H.O. isimli kişiye hesap açtırdı ve bu hesabı bir süre kullandı. Müşteki, hesabında 3 milyon TL’lik para akışı olduğunu fark edince yetkililer harekete geçti.


Yapılan incelemeler ve takip sonucunda, şüphelilerin farklı illerde 6 kişiyi daha çeşitli yöntemlerle dolandırdığı ortaya çıktı. 

Malatya’da meydana gelen dolandırıcılık olaylarının ardından Asayiş Şube Müdürlüğü Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, başarılı bir operasyonla şüphelileri yakalayarak dolandırıcılık şebekesini çökertti.

Ekiplerin iz sürmesiyle şüpheliler yakalanarak gözaltına alındı. Yapılan adli tahkikat sonucunda, şüpheliler A.T. ve V.C.G. çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

malatyagazete.com

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.