Malatya'da Gençler İçin Yeni Projeler

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ile yaptığı toplantıda, şehre kazandırılacak gençlik merkezleri ve spor tesisleri hakkında önemli adımlar atıldığını açıkladı. Er, projelerin gençlerin sportif, kültürel ve sosyal gelişimlerine büyük katkı sağlayacağını belirtti.

Malatya'da Gençler İçin Yeni Projeler
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ile gerçekleştirdiği görüşmede, şehre yapılması planlanan gençlik merkezleri, spor tesisleri ve gençlere yönelik projeler üzerinde durulduğunu açıkladı. Er, toplantının oldukça verimli geçtiğini ve Malatya'da gençlerin gelişimine katkı sunacak birçok projenin hayata geçirileceğini ifade etti.

Başkan Sami Er, yapılacak çalışmaların gençlerin sadece sportif alanda değil, kültürel ve sosyal alanda da gelişmelerine olanak tanıyacağını belirtti. Er, “Hayata geçireceğimiz proje ve çalışmalar, gençlerimizin hem sportif hem kültürel hem de sosyal gelişimlerine katkı sunacak,” dedi.

Bakan Bak'a Teşekkür

Toplantının sonunda, Başkan Er, Malatya'ya ve gençlere verdiği tam destek için Bakan Osman Aşkın Bak’a teşekkürlerini sundu. Er, Bakan Bak'ın desteğiyle Malatya'nın gençlik ve spor projelerinde önemli adımlar atılacağını vurguladı.

malatyagazete.com

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.