Malatya'da Silahlı Saldırı Cinayete Dönüştü, 1 Ölü

Malatya'da Silahlı Saldırı Cinayete Dönüştü, 1 Ölü
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Malatya merkez Göztepe Mahallesi'nde geçtiğimiz günlerde uğradığı silahlı saldırı sonucu pompalı tüfekle vurularak yaralanan 29 yaşındaki Sinan Yıldırım hayatını kaybetti.

Cinayet olayı ile ilgli isüreç, 29 Temmuz Pazartesi günü saat 12.00 sıralarında Battalgazi ilçesi Göztepe Mahallesi'nde meydana gelmişti. Aralarında anlaşmazlık bulunan Sinan Yıldırım ve M.K. ile A.D. ve M.M.Y. adlı şahıslar arasındaki tartışma kavgaya dönüşmüştü. Pompalı tüfekle açılan ateş sonucu Sinan Yıldırım ağır, M.K. ise hafif yaralanmış, hastaneye kaldırılmışlardı. Polis olaydan sonra kaçan A.D. ve M.M.Y. adlı şahısları, kısa bir süre sonra yakalayarak gözaltına almıştı.

Olayda ağır yaralanan Sinan Yıldırım'ın, tedavi altında bulundurulduğu hastanede, tüm çabalara rağmen kurtarılamayarak öldüğü bildirildi. Yıldırım'ın cenazesi Şehir Mezarlığı'nda toprağa verildi.

malatyagazete.com

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.