Malatya'da Trafikte Akıldışı Hareket

Malatya'da Trafikte Akıldışı Hareket
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Malatya'da trafikte bozulan otomobilini, bir başka otomob.ilin ön kaputuna oturarak itekleyen şahiısa para cezası kesildi. 

Aracını Kaputa Tutunarak İtti

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre, 10 Eylül 2024 günü saat 16.49’da Yeşilyurt İlçesi Yeni Hastane Caddesi üzerinde tehlikeli bir hareket fark edildi. M.Y. isimli şahsın, bozulan 06 YA 9774 plakalı aracını başka bir aracın kaputuna tutunarak ayaklarıyla itmeye çalıştığı tespit edildi. Emniyet, bölgedeki kameralardan tehlikeli durumu anbean  izledi. 

Polis Anında Müdahale Etti

Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, tehlikeli hareketi fark ederek aracı durdurdu. M.Y.’ye gerekli idari para cezası uygulanarak, bu tür hareketlerin kamu güvenliği açısından kabul edilemez olduğu vurgulandı.

Emniyetten Uyarı

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü, trafikte tehlikeli davranışlara müsamaha gösterilmeyeceğini belirterek, vatandaşları daha dikkatli ve kurallara uygun hareket etmeleri konusunda uyardı.

malatyagazete.com

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.