Malatyalı Şehidin Katili Teröriste Tek Kurşun Yetti

Malatyalı Şehidin Katili Teröriste Tek Kurşun Yetti
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Malatyalı 24 yaşındaki Uzman Çavuş Mehmet Çelik ile birlikte 23 kişiyi şehit eden ve yıllardır aranan PKK’lı terörist Diyarbakır’ın Lice ilçesindeki evinde kıstırılınca çıkan çatışmada gözüne isabet eden tek kurşunla etkisiz hale getirildi. 

-Malatyalı şehit henüz 24 yaşındaydı

Diyarbakır'ın Lice ilçesi kırsalında 9 Ocak 2021 tarihinde teröristlerle çıkan çatışmada, 24 yaşındaki Jandarma Uzman Çavuş Mehmet Çelik şehit olmuş, iki asker yaralanmıştı Şehidin cenazesi Diyarbakır’da Merkez Yenişehir ilçesindeki General Galip Deniz Kışlası'nda gerçekleştirilen törenin ardından hava muhalefeti nedeniyle karayoluyla memleketi Malatya’ya getirilerek, Şehir Mezarlığında son yolculuğuna uğurlanmıştı.

-Kendi ailesini kalkan olarak kullanınca keskin nişancı devreye girdi

8’i güvenlik görevlisi 23 kişiyi şehit eden ve yıllardır aranan PKK’lı terörist Mehmet Yıldırım’ın Diyarbakır’ın Lice ilçesine bağlı Ortaç Köyü'ndeki evine geldiği istihbaratı elde edilince Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığı, Jandarma İstihbarat Başkanlığı, TEM Daire Başkanlığı ve MİT Başkanlığı tarafından geniş çaplı bir operasyon başlatıldı. Gizlendiği evinin etrafı kuşatılan terörist Mehmet Yıldırım, ailesini de kalkan yapıp bir üsteğmeni yaralayınca devreye keskin nişancı girdi. 500 bin liraya kadar ödülle gri listede aranan PKK’lı elebaşı Mehmet Yıldırım’ın evinin karşısındaki eve konuşlanan keskin nişancının tek el atışıyla gözünden vurularak etkisiz hale getirildiği bildirildi.

-Malatyalı Uzman Çavuş ile 23 kişinin şehit edildiği hain saldırıların sorumlusu 

6 farklı terör eyleminin faili olarak aranan PKK’lı terörist Mehmet Yıldırım, 8'i güvenlik görevlisi, 15’i sivil 23 şehidin katiliydi. Yıldırım'ın bizzat katıldığı terör saldırılarında 8 güvenlik görevlisi ve 10 sivil de yaralanmıştı. 

PKK’lı terörist Mehmet Yıldırım’ın 9 Ocak 2021 tarihinde Malatyalı 24 yaşındaki Uzman Çavuş Mehmet Çelik'in şehit edilmesi ve 3 askerin yaralanması hain saldırısını da gerçekleştirmişti. 

malatyayenises.com

malatyagazete.com

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.