Malatya'nın Güncel Durumu Kabinede Masaya Yatırılacak!..

Malatya'nın Güncel Durumu Kabinede Masaya Yatırılacak!..
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

AK Parti Malatya Milletvekilleri, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, Yeşilyurt ve Battalgazi Belediye Başkanları ile AK Parti İl Başkanı Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Numan Kurtulmuş ve Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz’ı ziyaret ettiler.

“Malatya'nın Ankara'da daha yüksek düzeyde kazanımlar elde etmesi için”

AK Parti Malatya Milletvekilleri Bülent Tüfenkci, Abdurrahman Babacan, İhsan Koca ve İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, Yeşilyurt Belediye Başkanı İlhan Geçit, Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, AK Parti İl Başkanı Namık Gören ve Yeşilyurt Belediye Başkan Yardımcısı Sabri Akın birlikte TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş’u ziyaret etti.

Ziyarete ilişkin olarak açıklama yapan Milletvekili Abdurrahman Babacan, “Özellikle 31 Mart sonrası Malatya'nın Ankara'da daha yüksek düzeyde kazanımlar elde etmesi noktasında başkanımızın desteğini istedik. Önümüzdeki süreç boyunca Ankara'nın Malatya'ya olan desteğinin daha da artması ve Malatya'nın çıkarlarını daha fazla korumak noktasında bizimle hareket edecekler, sağolsunlar.” İfadelerini kaydetti.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er ise, “Malatya’mızı, ihtiyaç ve taleplerini görüştük. Sayın Meclis Başkanımıza ilgileri ve destekleri için şükranlarımı sunuyorum. Gündemimiz her yerde, her zaman şehrimiz ve hemşehrilerimiz!” dedi.

-Malatya’nın güncem durumu Bakanlar Kuruluna taşınacak”

AK Parti Malatya Milletvekilleri Bülent Tüfenkci, Abdurrahman Babacan, İhsan Koca ve İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, Yeşilyurt Belediye Başkanı İlhan Geçit ve  AK Parti İl Başkanı Namık Gören birlikte  Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz’ı ziyaret etti.

Milletvekili Babacan, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz’a yapılan ziyaret hakkında şu bilgiyi verdi, “Malatya deprem konutları, rezerv alanlarla alakalı detaylar ve son durum, yerinde dönüşüm, çarşı merkezi ve ticarethanelerin yapım sürecine ilişkin gelinen son durumu rakamlarla kendisine aktardık. Bunların finansmanının kolaylaştırılması ve işlerin hızlandırılmasını vurguladık. Sayın Cumhurbaşkanı Yardımcımız, başlıkları ilgili Bakanlara doğrudan aktaracak ve önümüzdeki haftaki Bakanlar Kurulu'nda Malatya'daki güncel durumu gündeme taşıyacaklar.”

Milletvekili Bülent Tüfenkci de, “Malatya’mızın yatırımları, projeleri ve deprem sonrası süreciyle ilgili çalışmaları istişare ettik. Sayın Yılmaz’a destekleri için teşekkür ediyorum.” İfadesini kaydetti.

Milletvekili Siraç İnanç Ölmeztoprak ise, “Malatya’mızın yatırımları, projeleri ve deprem sonrası süreciyle ilgili çalışmaları istişare ettik. Cumhurbaşkanı Yardımcımız Sayın Cevdet Yılmaz'a destekleri için teşekkür ediyorum.” dedi.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er ise ziyarete ilişkin olarak şu açıklamayı yayınladı, “Malatya Milletvekillerimiz, AK Parti İl Başkanımız, Yeşilyurt Belediye Başkanımız ile beraber Cumhurbaşkanı Yardımcımız Sayın Cevdet Yılmaz’ı ziyaret ettik. Malatya’mıza yapılan çalışmalarımız ile ilgili bilgiler arz ettik. Yapacağımız çalışmalar için de desteklerini talep ettik. İlgileri ve nazik kabulleri için şükranlarımı sunuyorum. Gündemimiz her yerde, her zaman Malatya!"

Yeşilyurt Belediye Başkanı İlhan Geçit de şu açıklamayı yaptı, “İl Başkanımız, Milletvekillerimiz ve Büyükşehir Belediye Başkanımız ile birlikte; Cumhurbaşkanı Yardımcımız Sayın Cevdet Yılmaz’ı ziyaret ederek, Malatya'mızın kalkınması için yapılacak projeleri ele aldık. Sayın Cumhurbaşkanı Yardımcımıza misafirperverliğinden dolayı teşekkür ediyorum.

malatyayenises.com

malatyagazete.com

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.