"Malatya'nın yeniden inşasında mobilya ihtiyacını MORMAŞ karşılayacaktır"

A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

 Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, Malatya Orman Ürünleri ve Mobilya Tesisleri A.Ş. (MORMAŞ) fabrikasını ziyaret ederek üretim kapasitesini yerinde inceledi. Taşkın, fabrikanın hem Malatya hem de Doğu Anadolu Bölgesi'ne hizmet verecek potansiyele sahip olduğunu vurguladı.


Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, ilçenin ekonomik ve sosyal kalkınmasına katkı sağlayan projeleri yerinde incelemeye devam ediyor. Bu çerçevede, Battalgazi Belediyesi’ne bağlı Malatya Orman Ürünleri ve Mobilya Tesisleri A.Ş. (MORMAŞ) fabrikasını ziyaret eden Başkan Taşkın, fabrikanın üretim kapasitesi, sunduğu hizmetler ve gelecekteki hedefleri hakkında detaylı bilgiler aldı.


Ziyaret sırasında fabrikanın Malatya’nın yeniden inşasında önemli bir rol oynadığını belirten Başkan Taşkın, "MORMAŞ, 1974 yılında kurulmuş olup Doğu Anadolu ve Malatya'nın gözbebeği olan bir müessesedir. Malatya'nın mobilya ihtiyacını karşılayarak, tüm bölgede iş yapacak bir seviyeye geleceğiz" ifadelerini kullandı. 

Taşkın, “Sermayesinin %97'si belediyemize aittir. Bu fabrikamızda ofis mobilyaları, ev mobilyaları, inşaatta kullanılan kapı, pencere ve parklarda kullanılan banklar gibi şehrin inşasında akla gelebilecek bütün mobilyalar üretilmektedir. Hem ofislerine mobilya alacak hemşehrilerimiz hem de evlerine mobilya alacak olanlar gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilirler. Malatya'nın yeniden inşasında şehrin mobilya ihtiyacını MORMAŞ karşılayacaktır.” dedi.

Başkan Taşkın, Malatyalı vatandaşları fabrikanın işleyişini görmek ve kaliteli ürünleri incelemek üzere MORMAŞ'ı ziyaret etmeye davet etti.

malatyagazete.com

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.