Malatya'ya Müjde... Mücbir Sebep Hali Uzatıldı

Malatya'ya Müjde... Mücbir Sebep Hali Uzatıldı
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

AK Parti Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, Mücbir Sebep Hali’nin 4 ay daha uzatılacağını açıklayarak, uygulamanın detayları hakkında bilgi verdi. Buna göre, Malatya’da Battalgazi, Yeşilyurt Akçadağ ve Doğanşehir'de istisnasız olarak 4 ay uzatma olacak. Diğer ilçelerde ise bireysel başvuru yapanlar için uzatma olacak. 

-Maliye Bakanı Şimşek Detayları verdi 

AK Parti Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, “Maliye ve Hazine Bakanımız Sayın Mehmet Şimşek arayarak Mücbir Sebep Hali ile ilgili olarak, süre Malatya’nın da içinde olduğu deprem bölgesinde 4 ilde 4 ay uzatılacak. Malatya’mızda 4 ilçemizde Battalgazi. Yeşilyurt, Doğanşehir ve Akçadağ’da istinasız olarak başvuru gerekmeden uzatılacak. Ancak diğer ilçelerimizde ise depremden zarar gören mükelleflerin dilekçe vererek bireysel başvurusu ile uzatma olacak.” dedi. 

-Bugün veya yarın açıklanacak 

Milletvekili Tüfenkci, “Uzun bir süreden beri konuyu Hükümetimiz nezdinde takip ediyorduk. Maliye Bakanımız Sayın Mehmet Şimşek ile yaptığımız görüşmede çalışmanın sonuna gelindiğini, Mücbir Sebep halini bu hali ile bugün veya yarın durumu kamuoyuna açıklayacaklar. Gelir İdaresi ve Vergi Dairelerine yazı gidecek. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, Maliye ve Hazine bakanımız Sayın Mehmet Şimşek ve ekibine teşekkür ediyoruz.” ifadelerini kaydetti.

malatyagazete.com

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.